Kiwi hartza - David, Gauthier; Gastold, Claire de; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Askari bat mozorrotuta. Neskatxo bat hartz azalaren azpian. Basoko haurrak, bitxiak eta bihurriak. Arrakastarik izango ote du festak?
0-5 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Kiwi Grizzly
Keywords: Hartzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak