Kiwi hartza / [testua] Gauthier David ; [ilustrazioak] Claire de Gastold ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - David, Gauthier (Ttarttalo, 2019)
Askari bat mozorrotuta. Neskatxo bat hartz azalaren azpian. Basoko haurrak, bitxiak eta bihurriak. Arrakastarik izango ote du festak?