Zertarako amestu - Antuñano Totorika, Ibon; Urbizu, Gorka (2007)
Rock dokumental honek Berri Txarrak taldearen 25 hilabete bizienak jasotzen ditu: "Jaio.Musika.Hil" diskoa sortzeko prozesua, haren grabaketa molde berezia eta ondorengo bira hiru kontinentetan zehar (Amerika, Asia, Europa).
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Hitzak: euskaraz. Azpitituluak: euskaraz
Keywords: Baliabide digitalak; Musika -- Euskal Herria; Berri Txarrak (Musika-taldea); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak