Zertarako amestu / zuzendaritza, Ibon Antuñano; ekoizpena, Berri Txarrak eta Gor Diskak; gidoia, Gorka Urbizu; - Antuñano Totorika, Ibon; Urbizu, Gorka (2007)
Rock dokumental honek Berri Txarrak taldearen 25 hilabete bizienak jasotzen ditu: "Jaio.Musika.Hil" diskoa sortzeko prozesua, haren grabaketa molde berezia eta ondorengo bira hiru kontinentetan zehar (Amerika, Asia, Europa).