Goazen perretxikoen bila / [egilea, Mia Cassany] ; Kasandraren ilustrazioak ; [itzulpena, Irurk itzulpenak] - Cassany, Mia (Susaeta, 2019)
Lagundu Mireni eta Xabierri mendian perretxikoak bilatzen. Egun zoragarria pasa haien familiarekin batera. Bildu perretxikorik goxoenak eta, ondoren, lagunartean prestatu eta jan itzazu.