Augusta handimandiren gutizia arriskutsuak : (2. zatia) / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Augusto Handimandi aspertu da hamster adarbakarrarekin eta pterosauroekin jolasteaz. Orain Supersuperpatata nahi du. Malezia Maltzurrarentzat erronka itzela da hura harrapatzea, baina badu plan gaizto bat. Supersuperpatatak historiaurreko animalia-olde izugarri bati egin beharko dio aurre. Ez da hori izango, ordea, topatuko duen arriskurik handiena.