Kopiatu madarikatuak! - M. Grueso, Stéphane ([?], 2017)
Iraultza digitalak planteatzen duen erronka etiko eta moralari buruzko eztabaidan sakondu nahi du, egile baimenak eta lizentzia libreen ikuspegitik.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Egile-eskubideak; Internet; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak