Kopiatu madarikatuak! / egilea, Stéphane M. Grueso - M. Grueso, Stéphane ([?], 2017)
Iraultza digitalak planteatzen duen erronka etiko eta moralari buruzko eztabaidan sakondu nahi du, egile baimenak eta lizentzia libreen ikuspegitik.