Emakumeak zientzian karta-jokoa inprimatzeko kita - Elhuyar Hizkuntza Zerbitzuak (2001)
"Emakumeak zientzian" karta-jokoaren helburua da emakumezko zientzialari garrantzitsu eta, askotan, ezezagunak ezagutaraztea jokalariei. Jokoak, gainera, haurrentzat inspirazio-iturri izan daitezkeen ereduak ematen ditu. Finantziazio kolektiboko kanpaina bati esker (crowdfunding) sortu da proiektu hau. Luana Gamesek ingelesez, frantsesez eta gazteleraz eskaintzen du, eta Elhuyarrek, berriz, euskarara ekarri du. Nahi baduzu, zuk zeuk inprima dezakezu karta-jokoa, fitxategi hau erabiliz.
Karta-jokoa inprimatzeko kita.
Keywords: Emakumeak -- Berdintasuna; Emakumeak; Emakumeak eta zientzia; Zientzia-dibulgazioa; Jolas didaktikoak