Bizi dantza - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Zabala, Xabier; Bilbao, Leire; Mutuberria, Maite (Lasarte-Oria : Katxiporreta, 2019)
Bizi dantza + irri dantza disko liburuak 13 kantu eta 13 kantukontu jasotzen ditu. Irri dantza diskoa berriz aurretik argitaratutako 13 kantuen eta beste 13 ipuintxoen bilduma da.
1. diskoa. -- Bizi dantza:. Katu bi ; Herridantzari ; Barrua dantzan ; Ukuiluan planto ; Astoaren legatza ; Baso bete botere ; Maitasuna oihan ; Hizkuntzen basoa ; Kameleoia ; Marmoka dantza ; Pozaren plaza ; Bizi dantza ; Zuretzat. -- 2. diskoa. -- Irri dantza:. Herrikolore ; Alpargatak urratuta ; Zapataria ; Epoitaitaiye ; Ipurdikoen dantza ; Badator Aita Mari ; Abuela Maria Luisa ; Maketume ; Txiki-txiki-txikia ; Txilibueltaka dantzan ; Trikitixa ; Behera-behera ; Eup, Xiberua!
Liburuxka abestien hitzekin
Keywords: Haurrentzako musika