Bizi dantza / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; [musika, Xabier Zabala ; testua, hitzak eta kantukontuak, Leire Bilbao ; irudiak, Maite Mutuberria] - Zabala, Xabier; Bilbao, Leire; Mutuberria, Maite (Katxiporreta, 2019)
Bizi dantza + irri dantza disko liburuak 13 kantu eta 13 kantukontu jasotzen ditu. Irri dantza diskoa berriz aurretik argitaratutako 13 kantuen eta beste 13 ipuintxoen bilduma da.