111 hostoz eta orriz jantzi / egilea, Jakoba Errekondo Saltsamendi; diseinua, Maitane Gartziandia; hitzaurrea, Sustrai Colina - Errekondo, Jakoba (: Komunikazio Biziagoa SAL, 2019)
Botanikaz ez du inork gure literatura, zientzietan eta historian halako zabaltasunez eta ganoraz jardun, harik eta Jakoba Errekondo astero ARGIAn idaztera menturatu arte 25 urteotan. Gaurdaino plazaratu dituen 111 artikuluek unibertsitate eder bateko irakurgaiak diruditenez, horietatik 111 ekarri ditugu bilduma dotorera. Landareen kultura eta haiei buruzko jakintza jasotzen eta hedatzen saiatu da Jakoba, aldika jostaria den prosa zehatz eta zalu batez, senti gaitezen pixka bat jantziago landareen mundu miragarrian.