Basoan : kukuu! (Belgika : Ballon, 2019)
Kukuu! Bi begi sarkor daude iluntasunean. Nor dago hor isil-isilik? Begiratu, igarri eta jakin zein animalia dagoen orrialde bakoitzaren atzealdean. Liburu harrigarria daukazu esku artean, mugitzen diren begiradak dituzten leihoekin.
Ireki daitezkeen leihoak dauzka.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak; Basoko fauna; Animalien ezagutza; Basoak; Haur eta Gazteentzako Literatura