Basoan : kukuu! (Kukuu! (Ballon), 2019)
Kukuu! Bi begi sarkor daude iluntasunean. Nor dago hor isil-isilik? Begiratu, igarri eta jakin zein animalia dagoen orrialde bakoitzaren atzealdean. Liburu harrigarria daukazu esku artean, mugitzen diren begiradak dituzten leihoekin.