Zooan : Kukuu! (Belgika : Ballon, 2019)
Kukuu! Errege batena izan daitekeen ilajea ikusten dut. Nor dago bere harrapakinaren zelatan? Begiratu, igarri eta jakin zein animalia dagoen orrialde bakoitzaren atzealdean. Liburu harrigarria daukazu esku artean, mugitzen diren begiradak dituzten leihoekin.
Ireki daitezkeen leihoak dauzka.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Animaliak; Animalien ezagutza; Zooak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak