Animalien haurtxoak (Belgika : Ballon, 2017)
Liburu honetan, zuen seme-alabak eskuen abilezia garatuko du, diskoa bidean zehar arrastatuz. Orrialde bikoitz bakoitzean, gauza asko daude ikasteko, galdera dibertigarrien laguntzaz.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Animaliak; Animalien ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak