Animalien haurtxoak (Jarraitu bideari (Ballon), 2017)
Liburu honetan, zuen seme-alabak eskuen abilezia garatuko du, diskoa bidean zehar arrastatuz. Orrialde bikoitz bakoitzean, gauza asko daude ikasteko, galdera dibertigarrien laguntzaz.