Baserrian (Urrats txikiak (Ballon), 2019)
Txikia naiz eta ilez nago estalita. Sarri, nire ama oiloaren atzetik nabil korrika. Liburuaren azala ireki eta ikusi nor naizen! Soinudun liburu honekin haurrek baserriko animaliak ezagutuko dituzte. Liburuaren azal bat irekitzen duten bakoitzean, ezkutuan dagoen animaliaren soinua entzungo dute. Benetan dibertigarria!