M - Tambourin, Marikita (Anglet : Zortziko, 2019)
Nor da M.? Autoreak izendatzen ez duen gizon baten identitate gordea. Aspaldi ezagutu zuen urruneko maitalearen ezaugarri nagusia da M., kapitulu bakoitzeko izenburua letra horrekin hasten baita, maitasuna eta memoriaren adierazgarri. Liburu honek iragana eta oraina bateratzen ditu, bizi osoko bilaketa batean, desagertu denaren berraurkitzeko, baita haren oroitzapena berpizteko. Misterioa, bidaiak eta amodioa zer behar da gehiago!
Keywords: Helduentzako Literatura