Badakit bakarrik janzten - Odriozola, Elena; Igerabide, Juan Kruz ([Berriozar] : Denonartean, 2019)
Kuleroak, kamiseta, soinekoa eta oineko. Nola jantzi zer norako?
Ataririk gabeko alea. Datuak azaletik hartuak
0-4 urte (urdina)
Orrialde zabalgarriak
Keywords: Album ilustratuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren autonomia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura