Sautrela: Joxemiel Bidador : 2011ko denboraldia, urtarrilak 22 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Joxemiel Bidador / Patxi Zubizarreta ('Joan')
Testu hautatua: EIDER RODRIGUEZ: RAYMOND CARVER
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura