Azken lanhütarra / Nerea Loiola ; [marrazkiak, Cristina Fernández] - Loiola Pikaza, Nerea (Auskalo (Erein), 2019)
Ziur dakit uraren zikloa ezagutzen duzula, guztia prozesu natural baten bitartez gertatzen dela sinetsarazi dizutela. Baina badakizu zer? GE-ZU-RRA. Gezurra da kontatu dizuten hori, edo ez da egia osoa behintzat. Oraire naiz, laino-gidari bat. Lanhütar bat. Azken lanhütarra. Milioika izan ginen gari batean, baina orain, norbaitek lagundu ezean, desagertu egingo gara betiko...