Sautrela: idazle euskaldun berriak : 2011ko denboraldia, urtarrilak 29 (Donostia : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): idazle euskaldun berriak / Jokin Ansorena ('Ordu bietan frontoian')
Testu hautatua: UNAI ELORRIAGA: NATALIA GINZBURG
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Euskal literatura