Sautrela: idazle euskaldun berriak / zuzendaria, Hasier Etxeberria; produktorea, Koldo Gutierrez; ekoizlea, EITB (Sautrela (EITB), 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): idazle euskaldun berriak / Jokin Ansorena ('Ordu bietan frontoian')