Sautrela: idazleen afizioak : 2011ko denboraldia, otsailak 5 (Donostia : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): idazleen afizioak / Jose Austin Arrieta
Testu hautatua:ANGEL ERRO: PATRICK OUREDNIK
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Euskal literatura