Sautrela: idazleen afizioak / zuzendaria, Hasier Etxeberria; produktorea, Koldo Gutierrez; ekoizlea, EITB (Sautrela (EITB), 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): idazleen afizioak / Jose Austin Arrieta