Alex eta txupetea / [ilustrazioak, Sara Sánchez] - Sánchez, Sara (Alex (Ballon), 2018)
Amak uste du Alexek txupetea uzteko garaia dela. Baina gure Alex ez dago guztiz konforme. Ausarta izango al da eta utziko al du txupetea? Azal lodiko liburu interaktibo honek txupetea uzten lagunduko dio zure haurrari. Gaztetxoen bizitzan oso gai garrantzitsua den hau, leiho eta irristagailuen bitartez apaindutako liburu batean landuta.