Peluxea galdu dut / [ilustrazioak, Sara Sánchez] - Sánchez, Sara (Alex (Ballon), 2018)
Bere urtebetetzean gurasoek peluxe bat oparitu zioten Alexi. Polita benetan! Munduko peluxezko hartz ederrena da Poxpolo. Baina, gaur, Enekok ez du Poxpolo aurkitzen. Azal lodiko liburu interaktibo honek haurra eta bere gogokoen peluxearen arteko harreman berezia lantzen du. Gaztetxoen bizitzan oso gai garrantzitsua den hau, lehio eta irristagailuen bitartez apaindutako liburu batean landuta.