Iluntasunaren beldur / [ilustrazioak, Sara Sánchez] - Sánchez, Sara (Alex (Ballon), 2018)
Alex dantzan aritu da, eta baita nekatu ere. Oherako ordua da. Aitak ipuin labur bat irakurri dio, eta argia itzali dio, ondoren. Baina Alex beldur da. Hain dago ilun... Azal lodiko liburu interaktibo honek iluntasunari beldurra kentzen lagunduko dio zure haurrari. Gaztetxoen bizitzan oso gai garrantzitsua den hau, lehio eta irristagailuen bitartez apaindutako liburu batean landuta.