Sautrela : idazleak Amsterdamen : 2011ko denboraldia, otsailak 19 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo (Donostia : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): 'Zirimiri Press' / Kristina Goikoetxea.
Testu hautatua: Unai Elorriaga: Ertaroko Irlandako ipuinak
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak