Sautrela : idazleak Amsterdamen / zuzendaria, Hasier Etxeberria ; produktorea, Koldo Gutierrez ; ekoizlea, EITB - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo (Sautrela (EITB), 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): 'Zirimiri Press' / Kristina Goikoetxea.