Geun / Garazi Albizua - Albizua, Garazi (Ahire munduak, 2019)
Izadia hiria lehertzear dago. Geuneko hiltzaile bortitzenak, hots, Aranek, lan berria du, Izadiara egingo du salto. Joanesek eta Jonek alde egin dute Katixak matxinadari paso eman dion bitartean. Baina, alde egindako gazteek ez dute bidai lasaia izango, tunel beltz batzuetan sartu baitira, atari-labirintoetan, bertan, sekula ez ikusitako munstroei aurre egin beharko diete. Katixak ere, bera bilakatu omen den munstroa bataiatu beharko duen bitartean. Bigarren zati honetan gure protagonistek euren errealitatearen berri izango dute, bidai lagun berriak ezagutu ditu eta arerio indartsuaz babestu beharko dira.