Sautrela: metafora : 2011ko denboraldia, martxoak 19 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): metafora / Asier Muniategi
Testu hautatua: UNAI ELORRIAGA: GONZALO TORRENTE BALLESTER
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura