Sautrela: metafora / zuzendaria, Hasier Etxeberria; produktorea, Koldo Gutierrez; ekoizlea, EITB - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Sautrela (EITB), 2011)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): metafora / Asier Muniategi