Frutak - Rubio, Antonio; Olaso Bengoa, Xabier; Villán, Oscar (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2019)
"Frutak" liburuak gozo-gozoak diren hainbat jakiren eta beroien fruta-arbolen bildumatxoa egiten du. Liburuon hartzaileak, 0-3 urtera bitarteko neska-mutikoak dira, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak; poesia piktografikoaren modalitate berri bat izendatzeko hitza da poegrama eta irakurle txikiaren "begia hezi eta belarria eztitu"ko duen irakurketa-erritmoa aurkitzean datza, Antonio Rubioren esanetan.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Frutas
Letra larria
Keywords: Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Audioak; Audio-liburuak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak