Pixontzia erabiliko dut / [ilustrazioak, Sara Sánchez] - Sánchez, Sara (Alex (Ballon), 2018)
Gaur opari bat dute aitak eta amak Alexentzat. Pixontzi gorri polit bat da. Bat-batean, Enekok sentsazio dibertigarri bat izan du sabelean. Garaiz iritsiko al da pixontzira? Azal lodiko liburu interaktibo honek garbitasunaren gaia ezagutzen joaten lagunduko dio haurrari. Gaztetxoen bizitzan oso gai garrantzitsua den hau, lehio eta irristagailuen bitartez apaindutako liburu batean landuta.