Lurpeko bizilagunak - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton ([Donostia] : Xarpa Books, 2019)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut: Oscar. Oroitzen zara gure lehenengo abenturako meteoritoaz? Bada, Antonov irakasleak laborategi bat muntatu zuen meteoritoa aurkitu genuen kraterraren ondoan, eta inguru hartan oso gauza bitxiak gertatzen hasi zirela konturatu zen. Baina onena da irakasleak egun batzuk pasatzera gonbidatu gintuela hara, eta, azkenean, harri berdeak ezkutatzen zuen misterioaren benetako izaera aurkitu genuela. Jakin nahi duzu zein den?
8 urtetik aurrera (gorria)
Los vecinos subterráneos
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura