Kirolaren zehar balioa : Euskadiko Kirolaren VI. Biltzarra = El valor transversal del deporte : VI Congreso del Deporte en Euskadi : azaroak 17-18 noviembre 2016, Orona Fundazioa (Galarreta Auzoa, Hernani) Donostia - Euskadiko Kirolaren VI. Biltzarra 2016. Hernani, Donostia); Kirol Arlorako Iritzi Taldea (KAIT) ([S.l.] : KAIT, Kirol Arlorako Iritzi Taldea, 2018)
2016ko azaroaren 17 eta 18an, Hernanin eta Donostian, Euskadiko Kirolaren VI. Biltzarra antolatu zen "Kirolaren ze3har-balioa" izenburupean, eta, bertan 250 lagunetik gora elkartu ziren, gaiaz hausnartzeko eta iritziak trukatzeko. Bi egun horietan esandakoak (hitzaldi, mahai inguru, komunikazio eta esperientziak) jasotzen dira liburu honetan.
Erreferentzia bibliografikoak ditu.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Baliabide digitalak; Kirolaren soziologia -- Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak