Kirolaren zehar balioa : Euskadiko Kirolaren VI. Biltzarra = El valor transversal del deporte : VI Congreso del Deporte en Euskadi : azaroak 17-18 noviembre 2016, Orona Fundazioa (Galarreta Auzoa, Hernani) Donostia / [hainbat egile] (KAIT, Kirol Arlorako Iritzi Taldea, 2018)
2016ko azaroaren 17 eta 18an, Hernanin eta Donostian, Euskadiko Kirolaren VI. Biltzarra antolatu zen "Kirolaren ze3har-balioa" izenburupean, eta, bertan 250 lagunetik gora elkartu ziren, gaiaz hausnartzeko eta iritziak trukatzeko. Bi egun horietan esandakoak (hitzaldi, mahai inguru, komunikazio eta esperientziak) jasotzen dira liburu honetan.