Torreoia : zaharberritze baten kronika - Txiliku; Uria Isasti, Iñaxio; Torreoia Bizirik ekimena (Zarautz) (Zarautz : Zarauzko Udala, Kultura departamentua, 2019)
Torreoia Bizirik ekimenetik abiatu eta beste hainbat herritarren ideiak elkartuta, Zarauzko Torreoia eta Vista Alegre auzoaren inguruari buruzko liburua da. Bertan, liburu batean sartu ahal litezkeen arte mota guztiak sartzen dira, eta, Torreoia, auzoa edota parkearen esentzia jasotzen da. Herriko hainbat artisten ikuspegia islatzen da marrazki, argazki, poesia, testu, bertso edota antzerki bidez.
Keywords: Zarautz -- Deskribapena -- Argazkiak; Monografiak