Joemak eta polasak / [testua] Iñigo Astiz ; [marrazkiak, Maite Mutuberria Larraioz] - Astiz, Iñigo (Elkar, 2019)
Jolas egiteko poema-liburu ilustratua Ume listoentzat edo heldu tontoentzako poema liburua da hau. Iñigo Astiz idazleak eta Maite Mutuberriak jolasean eginikoa, poemaz eta ilustrazioez osatua. Jostaria eta umoretsua ez ezik, iradokitzailea eta sortzailea. Ondo pasatu eta hitzen eta ilustrazioen indar iradokitzaileaz gozatzeko