Orain bakea, herriaren eskaera - Lacoste, Thomas (2017)
Bake prozesua eta ETAren desarmatzeari buruzko dokumentala da. Thomas Lacoste zuzendariarena da lana, eta bertan, Luhusoko atxiloketetatik hasita, Euskal Herrian bakea lortzeko egiteke dauden urratsak jorratzen ditu protagonisten hitzen bitartez.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak