Belardo ba al zatoz? - Mattin (Andoain : Berria, 2019)
Belardo belar meta bat da, bailaren patxadaz bizi da, dei batek, ordea, aztoratu egin du. Hirira joan beharra du. Ba al zatoz?
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura