Belardo ba al zatoz? / hitzak eta marrazkiak, Mattin - Mattin (Berria, 2019)
Belardo belar meta bat da, bailaren patxadaz bizi da, dei batek, ordea, aztoratu egin du. Hirira joan beharra du. Ba al zatoz?