Echevarriatik Etxeberriara / egilea, Ander Iriarte ; Escac Films-ek ekoitzia - Iriarte, Ander (Escac Films, 2014)
Dokumental honen ibilbidea ETAren behin-behineko su-etenarekin hasi zen. 2014ko apirilaren 8an estreinatu zuten Donostiako Giza Eskubideen zinemaldian. Ibilbide luzea izan du ordutik, eta zoriak nahi izan du hiru urte geroago, 2017ko apirilaren 8an, ETA erakundearen armagabetzea gertatzea. Dokumentalak Oiartzungo herrian indarkeriak Ezker Abertzalearen ingurumenean eduki duen garrantzia aztertzen du.