Lurraren alde, bizitzaren alde, altxa gaitezen! - Muenala, Alberto (: [Larrun aldizkaria], 2019)
Joan den urrian Ekuadorren gertatutako herri-altxamendua ulertzeko hainbat zantzu bildu ditu Juan Gorostidik azaroko Larrun aldizkarian; horien artean jatorrizko herrien urteetako borroka. Eta horren erakusgarri Alberto Muenalak eginiko dokumentalaren zati bat euskaratu dugu, 1992ko protesta ibilaldi bat laburbiltzen duena.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak