Sautrela: euskal kulturgileen kidegoa : 2015ko denboraldia, apirilak 18 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Eric Dicharryren 'After Banksy' liburua, Axularren 'Gero' liburuaren edizioa berria eta Uztapide bertsolariaren 'Lengo egunak gogoan' liburua.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: BERRIRO IGO NAUZU, XABIER MENDIGUREN
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura