Sautrela: euskal kulturgileen kidegoa / zuzendaria, Hasier Etxeberria; produktorea, Koldo Gutierrez; ekoizlea, EITB - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Sautrela (EITB), 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Eric Dicharryren 'After Banksy' liburua, Axularren 'Gero' liburuaren edizioa berria eta Uztapide bertsolariaren 'Lengo egunak gogoan' liburua.