Soinujolearen semea = El hijo del acordeonista - Bernués, Fernando; Atxaga, Bernardo; Sagardoy, Eneko; Apaolaza, Joseba; Palsson, Frida (Valladolid : Divisa Home Vídeo, 2019)
AEBetara joan zen bizitzera David eta orain hilzorian dago. Josebak, txikitako lagun minak, bisita egingo dio eta horren bidez, bien iragana errepasatuko da. Frankismoa, ETAn izan zuten parte hartzea, Gerra Zibilaren oihartzunak, tortura, traizioa...
Bernardo Atxagaren eleberrian oinarritua
Musika, Fernando Velázquez ; argazkia, Gonzalo Fernández-Berridi
Eneko Sagardoy, Joseba Apaolaza, Frida Palsson, etab.
Ez da egokia 12 urtetik beherakoentzat
Hizkuntzak: gaztelania, euskera ; azpitituluak: gaztelania, euskera, ingelesa eta frantsesa
Keywords: Filmak