Dantza - Esnal, Telmo; Irigoyen, Amaia; Otamendi, Gari; Ranera, Ainara; Astarbe, Joseba; Garate, Josu; Gaigne, Pascal ([S.l.] :BTeam Pictures, 2019)
Ekaitza lehertu da landako lan egun gogor baten ondoren. Atertu duenean, bizitza erne da lehen agor zen lurretik. Fruitu bat hazi eta heldu da, bizirik eutsi die izurrien erasoei, eta sagardoaren bizigai izango den sagar bihurtu da. Orduan, uzta ospatzeko tenorea da, topa egitekoa eta maitasunaren festan murgiltzekoa.
Musika, Pascal Gaigne
Amaia Irigoyen, Gari Otamendi, Ainara Ranera, Joseba Astarbe, Josu Garate
Adin guztientzat
Hizkuntzak: gaztelania, euskara
Donostiako Nazioarteko Zinemaldia, Glocal in Progress 2017; Donostiako Nazioarteko Zinemaldia 2018 (lehiaketatik kanpo ) ; Greenpeace-n Lurra saria 2018
Keywords: Dantza; Filmak